Båd-Batterier

Batterier til både

Vi lagerfører, leverer og installerer kvalitetsbatterier til bil, traktor, lastbil, MC og båd.

Startbatteriguide – Både:

Et fritidsbatteri skal klare helt andre krav end et startbatteri. Det skal kunne tåle dybe udladninger og hurtigt kunne lades op igen. For at det skal klare at drive lamper, køleskab, TV, ekkolod og aldet andet udstyr, der kan være i båden, campingvognen eller sommerhuset, skal det være udholdende som en marathonløber. Derudover skal det være sikkert og nemt at håndtere. For at dit valg af batteri skal modsvare dine behov, har vi delt batterier ind i tre forskellige grupper.

Exide Freeline / Marine 58003

Dette batteri har meget gode cyclingegenskaber og høj lademodtagelighed. Det tåler høj belastning og klarer at drive meget eludstyr. Anbefales også til brug på land.

Exide Freeline / Marine 61500

tipsikkert batteri som tåler ekstrem højbelastning. Dermed er det et godt alternativ for bådbrug. Med en kapacitet på hele 115 Ah klarer det at drive en stor mængde udstyr i lang tid.

Exide GEL

Batteriet er udviklet til meget krævende applikationer som f.eks. ambulancer, politibiler- og både, mobil homes, fritidsbåde og busser med meget elektrisk udstry (A/C, GPS, Com-radio, kortterminaler, TV, video, osv). Serien er bygget på gelteknologi. Batterisyren har en gelekonsistens, hvilket giver væsentlig bedre holdbarhed overfor dybdeudladninger og vibrationer. Batteriet behøver hverken påfyldning af destilleret vand eller kontrol af syrestand. Rekombinationsteknologien går, at kun ubetydelige mængder af knaldgas slippes ud ved eventuel overladning.

Exide Super Heavy Duty

Super Heavy Duty batteriet er udviklet til køretøjer med meget elektrisk kraftkrævende udstyr, som f.eks. busser og køretøjer med løfteudstyr, idet batterierne dagligt køres helt tomme. Brugen af ekstra tykke plader og konvolut separatorer med glasuld giver optimale dybdeudladningsegenskaber. SHD m/STE er udstyret med propper som indeholder en labyrinth der skal opfange evt. syrepartikler samt PTFE-membran, et Gore-Tex lignende materiale, som skal stoppe evt. syrepartikler der alligevel har passeret labyrinten. Dette sikrer at batterisyre ikke løber ud i tilfælde af uheld, hvor bilen skulle vælte.

Exide AGM -exceptionel præstationsevne med en meget stor energireserve

Den kompakte konstruktion gør, at batterierne er robuste og har særdeles gode mekaniske og elektriske egenskaber, så de kan tåle kraftige vibrationer og har en lang levetid. Rekombinationsteknologi gør, at syren absorberes i skillevægge og plader, hvilket giver den bedst mulige sikkerhed. Det betyder, at risikoen for syreudslip elimineres, og at de gasser, der udvikles ved opladning, genindvindes via en kemisk reaktion inde i batteriet.

GOD – Batterier med 1 stjerne har faktor 1,8

BEDRE – Batterier med 2 stjerner har faktor 1,6

BEDST – Batterier med 3 stjerner har faktor 1,2